Σύλληψη 30χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών στην Εγνατία Οδό

PACIFIC-SUN

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες σήμερα εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Ασπροβάλτας και ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν τρεις αλλοδαποί, τους οποίους μετέφερε με το όχημα ο 30χρονος και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής