Σύλληψη 24χρονου για πρόκληση σοβαρού τροχαίου με εγκατάλειψη και επικίνδυνη οδήγηση

Ενας 24χρονος συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Λευκάδα, ο οποίος κατηγορείται ότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό υπό την επήρεια μέθης, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό της και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.

Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί με ιδία μέσα και σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής