Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Καστοριά και Φλώρινα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί για διάφορα ποινικά αδικήματα σε Φλώρινα και Καστοριά. Πρόκειται για έναν 36χρονο και έναν 39χρονο αλλοδαπό, καθώς και έναν 56χρονο.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 15ης Μαρτίου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών, καθώς και σε συνολική χρηματική ποινή των χιλίων εκατό 1.100 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ.

Απογευματινές ώρες της 15ης Μαρτίου στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και συνολική χρηματική ποινή των έξι χιλιάδων 6.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Βραδινές ώρες της 15ης Μαρτίου στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 56χρονος, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει κυνηγετικό όπλο χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής αυτού.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους,  θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής