Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη 

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού και ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν ναρκωτικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 24χρονος βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτική βαλίτσα περιέχουσα μια πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών και εκατόν πενήντα τριών γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός οχήματος, ιδιοκτησίας έτερου προσώπου, οκτώ πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, επιμελώς κρυμμένες κάτω από τον αερόσακο του συνοδηγού, συνολικού βάρους τριών κιλών, εννιακοσίων εξήντα επτά γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κτοπλοϊκά εισιτήρια και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής