Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από τις 11:00 το πρωί μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με αφορμή την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

PACIFIC-SUN

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει: «η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος».

Παράλληλα υποστηρίζει ότι «το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα κι έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας. Δεν θα τους περάσει. Καλούμε τα Δημοτικά συμβούλια, τα συνδικάτα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς να πάρουν θέση ενάντια στην ένταση του αυταρχισμού και την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι με τις θέσεις της ΛΑΕ».

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής