Σπάρτη: Τον μαχαίρωσε η σύντροφός του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

PACIFIC-SUN

Ένας 50χρονος άντρας από την Σπάρτη κατήγγειλε την πρώην σύντροφό του πως αποπειράθηκε να του αφαιρέσει τη ζωή καθώς του επιτέθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε χωράφι.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star και το star.gr, το περιστατικό έγινε στις 6 Απριλίου, όταν ο 50χρονος είχε πάει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του σε χωράφι που της άνηκε για να τη βοήθησε σε αγροτικές δουλειές. Εκεί οι δυο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή όταν ξαφνικά η 43χρονη πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο παντελόνι της και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένα από αυτά ήταν και μόλις λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθεια του να αμυνθεί έπιασε το μαχαίρι με την παλάμη του και τραυμάτισε τους τένοντες του χεριού του, ενώ στη συνέχεια ο 50χρονος την ικέτευσε να μην τον αφήσει αβοήθητο και έτσι η ίδια τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και η επέμβασή του κράτησε έξι ώρες.

Η 43χρονη γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής