Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου παιδιού σε αγώνα καρτ στην Πάτρα

PACIFIC-SUN

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καρτ που διεξάγεται στο κέντρο της Πάτρας. Ενας 6χρονος τραυματίστηκε στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του τραυματισμού προηγήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σύγκρουση δύο μονοθέσιων. Ένα από αυτά, στη συνέχεια, εξετράπη της πορείας του απογειώθηκε και χτύπησε στα κιγκλιδώματα, τα οποία τραυμάτισαν τον 6χρονο παιδί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, το 6χρονο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και άμεσα δόθηκε εντολή για μεταφορά του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Οι γιατροί το υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα ευρήματα των αξονικών έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί τραύμα που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, ωστόσο θα παραμείνει διασωληνωμένο.

Άμεσα διακόπηκε ο αγώνας, ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Εισαγγελία και διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, καθώς και για το αν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής