Σοβαρό τροχαίο με τραυματία διανομέα στο Περιστέρι

Ενας διανομέας τραυματίστηκε συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε μεταξύ τριών οχημάτων, το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως με την οδό Σολωμού, στο Περιστέρι.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα αυτοκίνητο κινούταν στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, ενώ το έτερο που βρισκόταν στο ρεύμα ανόδου επιχειρούσε να στρίψει αριστερά προς την οδό Σολωμού. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το πρώτο αυτοκίνητο εμβόλισε το δεύτερο στα πλάγια και στη συνέχεια ένα από αυτά προσέκρουσε με το δίκυκλο που οδηγούσε ο διανομέας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο διανομέας και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αττικόν», για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα.

Στο σημείο εκτός του ασθενοφόρου έσπευσε δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, καθώς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία κατέγραψαν το συμβάν και ρύθμισαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τροχαίο αναμένεται να διενεργηθεί προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής