Σε αυστηρό lockdown ο Δήμος Αχαρνών, παράταση στον Ασπρόπυργο και άρση στην Ελευσίνα

Σε αυστηρό lockdown τίθεται ο Δήμος Αχαρνών, ενώ επεκτείνονται τα μέτρα σε Ασπρόπυργο, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου, σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ενώ ταυτόχρονα αίρονται τα μέτρα στον Δήμο Ελευσίνας.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι στον Δήμο Ασπροπύργου υπάρχουν εκατόν δύο ενεργά κρούσματα, με εκατόν ογδόντα οκτώ στενές επαφές που βρίσκονται ήδη σε κατοίκων περιορισμό, ενώ στον Δήμο Ελευσίνας τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μείωση του ιικού φορτίου.

Για τον Δήμο Αχαρνών ανακοίνωσε ότι εντοπίζονται εκατόν εξήντα έξι κρούσματα και διακόσιες σαράντα δύο στενές επαφές που βρίσκονται ήδη σε κατοίκων περιορισμό.

Ακόμα ανακοίνωσε την άρση των επιπλέον μέτρων στον Δήμο Κοζάνης εκτός από την Δημοτική Ενότητα Κρόκου και στον Δήμο Βοίου εκτός της Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας, λόγω της βελτίωσης της επιδημιολογικής εικόνας των περιοχών αυτών.

Συγκεκριμένα, σε Σιάτιστα, Κρόκο και του Δήμου Εορδαίας τα επιπλέον μέτρα παρατείνονται έως τις 25 Ιανουαρίου. Ο Δήμος Εορδαίας έχει εκατόν τέσσερα ενεργά κρούσματα και εκατόν ενενήντα έξι στενές επαφές και ο Κρόκος έχει τριάντα ένα ενεργά κρούσματα σε σύνολο περίπου 2.900 κατοίκων και τριάντα πέντε στενές επαφές, ενώ η Σιάτιστα έχει δεκαεννέα ενεργά κρούσματα και τριάντα τέσσερις στενές επαφές.

Περισσότερα σε λίγο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής