Ρόδος: Χειροπέδες σε 51χρονο εκπαιδευτή κατάδυσης για τον θάνατο 47χρονου

Συναγερμός σήμανε σημερα  το μεσημέρι στις Αρχές τις Ρόδου για την ανάσυρση 47χρονου αλλοδαπού χωρίς τις αισθήσεις του από βραχώδη περιοχή της Καλλιθέας Ρόδου.

PACIFIC-SUN

Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα  και απέπλευσε περιπολικό σκάφος, ενώ κλήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ιδιωτικά μέσα, λόγω δυσβατότητας της περιοχής.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στην ακτή με φορείο με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άνδρας συμμετείχε σε κατάδυση αναψυχής, όπου διενεργούταν από 51χρονο και ο οποίος ήταν εφοδιασμένος με άδεια παροχέα υπηρεσιών εκπαίδευσης αυτοδυτών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθη ο 51χρονος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. Ειστε ξεφτυλισμενοι και ψευτες !!! Ακομα ενα μικρο γαμοσαιτ που γραφει οτι μαλακια ατεκμηριωτη ακουσει απο την γειτονισα. Να μαθετε τι εχει γινει απο τις αρμοδιες αρχες,και να ζητησετε δημοσια συγνωμη για τις ψευτιες που γραφετε τιποτενιοι δημοσιογραφοι.

  2. Αγαπητέ κύριε Παπανεστωρα,

    Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, το οποίο εξέδωσε και δελτίο τύπου για τη σύλληψη του 51χρονου. Ποια άλλη τεκμηρίωση πιστεύετε οτι θα έπρεπε να έχουμε για μια σύλληψη;

    Οσον αφορά τα κοσμητικά επίθετα και τα παράσημα σας ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής