Προσπάθησαν να σκοτώσουν 6 άτομα και ένα παιδί μόλις 1,5 έτους στο Αγρίνιο

Ενας άνδρας συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έξι ατόμων και ενός παιδιού ηλικίας 1,5 έτους στο Αγρίνιο. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας συνεργός του τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες χθες τα ξημερώματα, στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, φέροντας δύο κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν εναντίον των έξι ατόμων και του παιδιού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν άμεσα τον έναν από τους δράστες, ενώ ο συνεργός του έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ογδόντα έξι φυσίγγια κυνηγετικού, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου
για τα όπλα με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής