Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

PACIFIC-SUN

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δράση στο Ηράκλειο διάθεσης προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς τους, χωρίς μεσάζοντες. Από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι οι παραγωγοί του Συλλόγου «Απευθείας» θα στήσουν τους πάγκους τους έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος), περιμένοντας τους κατοίκους, στο νέο αυτό ραντεβού που εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Όπως πάντα, οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται σε ειδικές τιμές αγαθά όπως: λάδι, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, μέλι, ρακόμελο, ρακί, γλυκά, ρύζι, κρασί, τσίπουρο, ξύδι, παξιμάδια, χαλβάς, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, φρούτα, πατάτες, αυγά, μανιτάρια και λοιπά παραδοσιακά προϊόντα.

Η δράση της διάθεσης των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πραγματοποιείται μια Κυριακή κάθε μήνα, ενώ τουλάχιστον το 3% από τα έσοδα των αγορών παραχωρείται στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής για τη στήριξη των συμπολιτών μας σε ανάγκη.

Κλήρωση για την «σακούλα των παραγωγών»
Στο τέλος κάθε δράσης πραγματοποιείται κλήρωση ανάμεσα σε όσους ψώνισαν κατά την διάρκεια της ημέρας από τους πάγκους των παραγωγών όπου και αναδεικνύονται τρεις τυχεροί. Ο κάθε ένας από αυτούς, κερδίζει ένα πακέτο από επιλεγμένα προϊόντα, όπως την ονομάζουν, την «σακούλα των παραγωγών». Για να συμβεί αυτό, όποιος επισκεφτεί την αγορά, θα πρέπει να αφήσει το όνομα και το τηλέφωνό του στους πάγκους των παραγωγών, προκειμένου να μπει στην κλήρωση για τα προϊόντα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής