Πρόγνωση ΕΜΥ: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες το Σάββατο 17/10

Στα βορειοανατολικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με σταδιακή βελτίωση. Στη υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έως 6 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες νωρίς το πρωί, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα νότια το πρωί, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα βόρεια σε δυτικών διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής