Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις το Σάββατο 30/3

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά την Εύβοια τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα τοπικά ισχυρές.

PACIFIC-SUN

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας της Εύβοιας και της Κρήτης. Άνεμοι βόρειων διευθύνσεων στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά. Στα ανατολικά θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στην Αττική κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, όπου είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα, γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς της μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές. βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής