Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια τη Δευτέρα 17/12

Τοπικές βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο, καθώς και από το απόγευμα στα δυτικά, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις από το βράδυ στα βορειοδυτικά ορεινά. 

PACIFIC-SUN

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως από το βράδυ, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και από το βράδυ στα δυτικά. Παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ στα δυτικά, όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια, βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής