Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη 16/1

Στο Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά - ημιορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί στο νότιο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια. 

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -16 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Τοπικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Εύβοια. Βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά που βαθμιαία θα περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα και θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 7 με 9 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Στα βόρεια τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις, βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής