Πρόγνωση ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα 3/12

Τοπικές βροχές στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στη Θράκη και από το απόγευμα στη Δυτική Μακεδονία, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά, ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο. Από το μεσημέρι νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα βορειοδυτικά, οι οποίες σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου βαθμιαία θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής