Πρόγνωση ΕΜΥ: Στα δυτικά και τη Μακεδονία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Πέμπτη 12/9

Στα δυτικά και τη Μακεδονία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους μετά το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και στα δυτικά από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από το απόγευμα βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής