Πρόγνωση ΕΜΥ: Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες την Παρασκευή 8/2

Στα ανατολικά και νότια σποραδικές βροχές και στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.  Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά. 

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στη Θράκη όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα ανατολικά και λίγα χιονιά στα ορεινά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου..

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα νοτιοανατολικά πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρωινές ώρες. Οι άνεμο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής