Πρόγνωση ΕΜΥ: Πιθανότητα ασθενών βροχών το Σάββατο 11/9

PACIFIC-SUN

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στις Σποράδες, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη υπαρχει πιθανότητα ασθενών βροχών.

Διατηρούνται οι βόρειοι άνεμοι, που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν στο Αιγαίο με ένταση έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια έως 29 βαθμούς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής