Πρόγνωση ΕΜΥ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές την Κυριακή 2/12

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και την Κρήτη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά ανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους μέχρι το απόγευμα αυξημένες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και πιθανόν στη νότια Πελοπόννησο. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση και στα βόρεια θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια ανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στην Κρήτη και πιθανόν στις νότιες Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους στα νότια αυξημένες, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής