Πρόγνωση ΕΜΥ: Μικρή πτώση θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Πέμπτη 13/2

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και από το απόγευμα στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές καθώς και τις νυχτερινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα σταδιακά θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από το μεσημέρι σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια και πρόσκαιρα τα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής