Πρόγνωση ΕΜΥ: Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή 13/3

Αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με σποραδικές βροχές στην περιοχή του Καστελλόριζου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και η μέγιστη θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ στις Κυκλάδες. θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην περιοχή του Καστελλόριζου μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα βόρεια. θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής