Πρόγνωση ΕΜΥ: Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα την Τετάρτη 24/2

PACIFIC-SUN

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος. Από το βράδυ στην Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, βαθμιαία 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής