«Πρεμιέρα» με δεκάδες κλήσεις για αυτοσχέδιους αγώνες στη Βάρκιζα

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την άρση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση, στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα, για την αντιμετώπιση - πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν τριακόσιους ογδόντα έξι τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν εκατόν εξήντα τρεις παραβάσεις. Από αυτές, τριάντα μία για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), είκοσι τρεις για στέρηση άδειας οδήγησης, δεκαέξι για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, δύο για επικίνδυνους ελιγμούς και τριάντα επτά για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ).

Ακόμη, δέκα για μη χρήση προστατευτικού κράνους, τέσσερις για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., μία για ανασφάλιστα οχήματα, τριάντα πέντε για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και τέσσερις για παραβάσεις COVID-19.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν σαράντα πέντε άδειες ικανότητας οδήγησης, εξήντα μία άδειες κυκλοφορίας και εξήντα ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα είκοσι τρία οχήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. Καλησπέρα εγώ ήμουν εκεί και ήταν πολλά παραπάνω τα οχήματα που κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί με απειλές προσπαθούσαν να μας φοβίσουν

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής