ΠΟΕΔΗΝ: Παναττική στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

Παναττική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι και συγκέντρωση διαμαρτυρίας του επικουρικού προσωπικού έξω από το υπουργείο Υγείας «για τη μαζική απόλυση του επικουρικού προσωπικού που υπηρετεί πέντε και πλέον χρόνια στα Νοσοκομεία».

PACIFIC-SUN

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών «εκδόθηκε η προκήρυξη, η οποία προβλέπει αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας που απέκτησαν τα τέσσερα και πλέον χρόνια, μόνο για το 10% των θέσεων των υπηρετούντων».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ «η απόλυσή τους δημιουργεί τεράστια κενά στα νοσοκομεία» και τονίζει: «μετά τις αποκαλύψεις και την πίεση που άσκησε η ΠΟΕΔΗΝ για την προκήρυξη φιάσκο του Υπουργείου Υγείας η οποία οδηγεί σε απόλυση σχεδόν το σύνολο του επικουρικού προσωπικού με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση της προκήρυξης».

«Μαγειρεύουν την έκδοση προκήρυξης που θα καλύπτει με την αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας λίγους υπηρετούντες, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό χιλιάδες υποψήφιοι στους οποίους θα καλλιεργείται η ελπίδα πρόσληψης. Οι αιτήσεις θα εξετασθούν από το ΑΣΕΠ μετά τις εκλογές ως εκ τούτου πάνω από 20.000 υποψήφιοι θα βρίσκονται σε ομηρία στις Εθνικές εκλογές εν αναμονή των αποτελεσμάτων», επισημαίνει.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής