ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 11/5

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ανακοίνωσή της στηρίζει και θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 11 Μαΐου, με στόχο την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

PACIFIC-SUN

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να λάβουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη 1:00 το μεσημέρι, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην πορεία Διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Για την διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει Στάση Εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούν την κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας. Την μετατροπή όλων των θέσεων που καλύπτουν «πάγιες και διαρκείς ανάγκες» σε μόνιμες. Την κάλυψη όλων των κενών θέσεων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Την μετατροπή όλων των συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε Δημοσίου Δικαίου και την άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής