«Πνίγηκε» από την κακοκαιρία η Αττική

PACIFIC-SUN

Πολλά και εκτεταμένα προβλήματα δημιούργησε για δεύτερη ημέρα η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας. Από την ισχυρή καταιγίδα αρκετά σημεία του οδικού δικτύου μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από οικίες, καταστήματα και υπόγεια, καθώς και για κοπές δέντρων.

Συγκεκριμένα, από τις 17:00 έως και τις 20:30 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 109 κλήσεις, εκ των οποίων 102 για αντλήσεις υδάτων και επτά για κοπές
δέντρων σε Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι, Ταύρος, Μοσχάτο, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη.

Φωτογραφία: Σωτήρης Μαλτέζος

Το ίδιο χρονικό διάστημα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Επιπλέον, διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς τη Βούλα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε εχθές, Δευτέρα 22 Αυγούστου, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, προβλέπεται έως και την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, για αύριο Τετάρτη τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν από νωρίς το πρωί την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και το μεσημέρι – απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής