Πλοίο από το Πέραμα αναμένεται στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Ωρωπός – Ερέτρια

Ενα πλοίο από το Πέραμα αναμένεται σε περίπου 7 με 8 ώρες να προστεθεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Ωρωπός - Ερέτρια, μετά τις ουρές χιλιομέτρων, τη μεγάλη αναμονή και την ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών που καταγράφονται από το μεσημέρι της Κυριακής.

PACIFIC-SUN

Σήμερα η κυκλοφοριακή συμφόρηση ήταν αυξημένη και προς τις δύο κατευθύνσεις. Από την Ερέτρια στον Ωρωπό αναγνώστης που μας προώθησε βιντεοληπτικό υλικό εκτίμησε πως ο αριθμός των οχημάτων ξεπερνά τα 3.000 αυτοκίνητα.

Έτεροι αναγνώστες από την πλευρά του Ωρωπού ανέφεραν ότι η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε τα 2 χιλιόμετρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, εκτός από τις μεγάλες αναμονές και την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών να παραλύσουν οι δρόμοι και συνολικά η αγορά και των δύο περιοχών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η απόφαση για την προσθήκη του πλοίου έρχεται μετά από σειρά συσκέψεων των αρμόδιων αρχών, ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και ο όγκος των εξυπηρετούμενων οχημάτων. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ωρωπού, δρομολόγια πραγματοποιούν δύο πλοία. Η συνολική χωρητικότητα και των δύο πλοίων μαζί είναι περίπου 200 με 220 οχήματα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής