Περιστέρι: Νέα συμπλοκή μεταξύ μαθητών για αντίποινα στη Χωράφα – Δυο τραυματίες

PACIFIC-SUN

Ρεπορτάζ: Αδάμ Αλεξόπουλος

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μαθητών στο σχολικό συγκρότημα της Χωράφας, στο Περιστέρι.

Πριν από δύο ημέρες μια ομάδα δεκαπέντε μαθητών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έναν 17χρονο για τα μάτια ενός κοριτσιού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Νοσοκομείο. Το θύμα ήταν μαθητής του Επαγγελματικού Λυκείου και την ώρα του διαλείμματος, οι δράστες πήδηξαν από τα κάγκελα του Γενικού Λυκείου και του επιτέθηκαν.

Ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε νέα συμπλοκή για αντίποινα αυτή τη φορά, μεταξύ είκοσι ανηλίκων. Στο σημείο επικράτησε πανικός και οι υπόλοιποι μαθητές που ήταν μέσα στο σχολείο, φυγαδεύτηκαν από τους καθηγητές τους, από τις πίσω πόρτες ώστε να μην γενικευθεί η σύρραξη.

Στις 14:30 περίπου έφτασαν πέντε μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Εκεί οι δράστες άφησαν πίσω τους δύο 17χρονους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό μέσο, συνοδεία αστυνομικών σε Νοσοκομείο. Για το νέο περιστατικό οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 16χρονου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής