Πέντε συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων στη Σαλαμίνα

Υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνικών προϊόντων διερευνήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στη Σαλαμίνα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες, κατάφεραν να διακριβώσουν την εμπλοκή στην υπόθεση πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο 25 Ιουλίου. Στην κατοχή τους καθώς και σε εγκαταλελειμμένο όχημα βαν, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, το όποιο χρησιμοποιούσαν για την προσωρινή αποθήκευση των τσιγάρων, μέχρι να τα διαθέσουν στην παράνομη αγορά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακόσια δέκα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και 706 ευρώ.

Περαιτέρω σε δύο αποθήκες, σε περιοχές της Σαλαμίνας, όπου αποθήκευαν ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.333 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ επιπρόσθετα κατασχέθηκαν δύο δίκυκλα και αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τ.Α. Σαλαμίνας, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής