Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στις Σέρρες

PACIFIC-SUN

Εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς και στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν πέντε άτομα, σε περιοχές των Σερρών.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν αρχικά δύο άνδρες (αδέρφια) σε περιοχή των Σερρών, τη στιγμή που παρέλαβαν από σημείο δίπλα σε δρόμο, μία κρυμμένη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 309 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης στην κατοχή τους και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 214 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων, δύο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 199,4 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 150 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθησαν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί τους σε περιοχές των Σερρών, όπου στην κατοχή τους και σε οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 135,4 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 66,4 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, LSD και μεθαμφεταμίνης, τριάντα πέντε ναρκωτικά δισκία, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό 100 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης κατασχέθηκαν τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής