Πέντε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Κόρινθο

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Κορινθίας στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν πέντε άτομα για –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, καθώς και για καταδιωκτικά έγγραφα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 29, 30, 41 και 49 ετών και μία 32χρονη, αντίστοιχα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, έρευνες σε οικίες και σε όχημα, των τριών εκ των ανωτέρω συλληφθέντων, ηλικίας 39, 30 και 41 ετών, αντίστοιχα, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 917 γραμμαρίων, 30 ναρκωτικά δισκία, πιστόλι και περίστροφο κρότου, κυνηγετικό όπλο, 3 μαχαίρια και τσεκούρι, καθώς και 3 οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν, μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, μία απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, καθώς και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπές, ενώ σε βάρος της 32χρονης, εκκρεμούσε μία απόφαση του Πταισματοδικείου Κορίνθου, για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής