Πενήντα έξι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκαν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οχτακόσια σαράντα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων εξακόσια εβδομήντα τρία ήταν Έλληνες και εκατόν εβδομήντα ένα ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια είκοσι εννέα οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν ενενήντα άτομα, από τα οποία σαράντα οκτώ ήταν Έλληνες και σαράντα δύο ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα έξι άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην Αργολίδα ένας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένας για καταδικαστικό έγγραφο, ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέντε, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Αρκαδία συνελήφθησαν τρεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν δύο για ναρκωτικά, δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν τρεις για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας για καταδικαστικό έγγραφο, δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δέκα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν έξι για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο αλλοδαπός κατηγορείται και για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος, δύο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 18 Απριλίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά Ελλήνων, ηλικίας από 22 έως 40 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση απάτης σε βάρος Έλληνα, που είχε γίνει την 25.11.2020 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 30 και 58 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τριάντα έξι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τριάντα εννέα παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 9 εκατοστών, στην Αργολίδα, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 242 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο τρίφτες κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ, στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 23,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία και ένα πλαστό χαρτονόμισμα, στη Μεσσηνία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής