«Πεδίο μάχης» μεταξύ οπαδών και αστυνομικών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στην Ελληνική Αστυνομία για δύο περιστατικά βίας, μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκαν τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν στις 22:40, τέσσερα με πέντε άτομα που κινούνταν στη γέφυρα Βρυούλων.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περίπου 30 με 40 άτομα, τα οποία περικύκλωσαν τους αστυνομικούς και πέταξαν εναντίον τους πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και να προκληθούν υλικές ζημιές στις μοτοσυκλέτες, αλλά και σε ένα περιπολικό του Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, που έσπευσε για ενισχύσεις.

Πενήντα λεπτά αργότερα, στις 23:30 το βράδυ, μία ακόμη ομάδα, στη συμβολή της λεωφόρου Δεκελείας και Εφέσου, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ίδια μέσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε σε ορισμένες ιστοσελίδες, ότι εκλάπη μία μοτοσυκλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δεν επιβεβαιώνεται από το γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής