Παράταση lockdown σε Βοιωτία, Λέσβο, Εορδαία, Κρόκο, Σιάτιστα, Ασπρόπυργο και Αχαρνές

Την παράταση του lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, στον Δήμο Εορδαίας, στην Δημοτική Κοινότητα Κρόκου, Σιάτιστα, στον Ασπρόπυργο και στις Αχαρνές ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας εντοπίζονται 114 ενεργά κρούσματα και 182 στενές επαφές, οι οποίες βρίσκονται σε καραντίνα. Στην Περιφερειακή Ενότητας Λέσβου εντοπίζονται 59 ενεργά κρούσματα και 123 στενές επαφές, οι οποίες βρίσκονται σε καραντίνα.

Στον Δήμο Σπάρτης εντοπίζονται 49 ενεργά κρούσματα, στον Δήμο Εορδαίας με 66 κρούσματα, στην Δημοτική Ενότητα Κρόκου με 33 κρούσματα και την Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας με 13 κρούσματα. Στον Δήμο Ασπροπύργου είπε πως εντοπίζονται 78 ενεργά κρούσματα.

Όσον αφορά τον Δήμο Αχαρνών είπε πως παρά τα επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊου τα μέτρα αυξάνονται. Χθες εντοπίστηκαν 175 ενεργά κρούσματα έναντι των 166 ενεργών κρουσμάτων την περασμένη εβδομάδα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής