Ομολόγησε ο 33χρονος σύζυγος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά

PACIFIC-SUN

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, η οποία διαπράχθηκε στις 11 Μαΐου έφτασαν σήμερα το απόγευμα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. O 33χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης μετά από 6μιση ώρες κατάθεσης, ομολόγησε την ανθρωποκτονία της, δίπλα ακριβώς από το 11 μηνών παιδί τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος αμέσως μετά το μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο κλήθηκε από κλιμάκιο της Ασφάλειας να τους ακολουθήσει έως και το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Εκεί, οι αστυνομικοί του παρέθεσαν μία σειρά νέων στοιχείων που ήρθαν στο φως στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και ζητούσαν επισταμένως απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων, ζητήθηκαν απαντήσεις αναφορικά με τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το προηγούμενο βράδυ, την ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος, τα βήματα που καταγράφηκαν στο κινητό του τηλέφωνο, καθώς και τα στοιχεία που προέκυψαν από το έξυπνο ρολόι της 20χρονης.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης παραμονής του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεν μπορούσε να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής