Οκτώ συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Αττική

Σε οκτώ συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν οι αστυνομικοί την τελευταία εβδομάδα. Πέντε από αυτούς, συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιστερίου, δύο στην Νέα Ιωνία και ένας στην Κυψέλη.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα:

  • Στις 3 Φεβρουαρίου συνελήφθη στην Κυψέλη, ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13.301 πακέτα τσιγάρων και 280 συσκευασίες καπνού. Οι ποσότητες αυτές δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 2 Φεβρουαρίου συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία, δύο υπήκοοι Πακιστάν, στην κατοχή των οποίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  4.684 πακέτα τσιγάρων και 297 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 3 Φεβρουαρίου, συνελήφθησαν στον Περιστέρι, τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν, γιατί σε οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13.597 πακέτα τσιγάρα και 284 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 7 Φεβρουαρίου, συνελήφθη στο Περιστέρι ένας υπήκοος Πακιστάν, γιατί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.062 πακέτα τσιγάρα και 139 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής