Νεκρός 61χρονος ψαροντουφεκάς στην Ικαρία

Την τελευταία του πνοή άφησε 61χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οποίος είχε μεταβεί με δύο φίλους του στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος πλησίον του Φάρου Παπά Καρκιναγρίου Ικαρίας, για τη διενέργεια υποβρύχιας αλιείας.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, οι δύο φίλοι του, είχαν μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή με σκάφος και ο 61χρονος ενώ είχε καταδυθεί, δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι ίδιοι τον εντόπισαν στο βυθό της θάλασσας, ακίνητο, σε βάθος περίπου τριών μέτρων και ειδοποίησαν άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Για το σημείο άμεσα απέπλευσαν δύο σκάφη με στελέχη του Λιμενικού Σώματος και εκπαιδευτή αυτοδύτη, οι οποίοι περισυνέλεξαν τον 61χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο λιμάνι του Καρκιναγρίου, όπου αγροτικός ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κηρύκου, ενώ η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής