Νεκρός 53χρονος ασθενής από πυρκαγιά στο ΚΑΤ

Φρικτό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας 53χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από χειρουργείο στο ισχίο και δεν μπορούσε να περπατήσει. 

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10:08 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για την κατάσβεσή της, ωστόσο διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς στον θάλαμο, καθώς και γιατί δεν απομακρύνθηκε ο ασθενείς, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Για τα αίτια της τραγωδίας σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ προανάκριση διενεργεί και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής