Νεκρό βρέφος σε τροχαίο στην ΕΟ Πατρών – Πύργου

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα βρέφος ηλικίας περίπου 16 μηνών, συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, επί της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστέικων.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αυτοκίνητα μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Σε επικοινωνία με την Πυροσβεστική ενημερωθήκαμε ότι στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα, τα οποία απεγκλώβισαν τον νεαρό από το ασημί Citroen. Στο γκρι Fiat δεν χρειάστηκε να επέμβουν, ωστόσο στο εσωτερικό του οχήματος βρίσκονταν μπαμπάς, μαμά και βρέφος, οι οποίοι και τραυματίστηκαν.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όμως εκεί, σύμφωνα με την ίδια πηγή διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής