Μια 46χρονη νεκρή και τρεις τραυματίες στο τροχαίο της Αττικής Οδού

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μία 46χρονη γυναίκα που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Αττική Οδό.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό, στις 15:40 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν για άγνωστη αιτία στο ύψος της Κάντζας με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ένα εταιρικό αυτοκίνητο Fiat Doblo, τύπου VAN στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν ένας άνδρας και η άτυχη γυναίκα ως συνεπιβάτης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και ο συνοδηγός του VAN.

Στο σημείο έσπευσε και ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες για προληπτικούς λόγους, αφού το VAN χρησιμοποιούσε ως καύσιμο το υγραέριο και υπήρχε η πληροφορία πως από τη σύγκρουση υπήρξε διαρροή.

Φως στα αίτια και τις συνθήκες αναμένεται να δώσουν οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και οι κάμερες κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, εάν φυσικά έχουν καταγράψει το τροχαίο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής