Μετέφεραν με φορτηγό συνολικά 99 μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Στη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν πρωινές ώρες της Πέμπτης.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για έναν 32χρονο και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 32 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό με οδηγό τον 32χρονο άντρα και συνοδευόμενο από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Προφήτη. Αφού ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίστηκαν στο φορτηγό συνολικά 99 αλλοδαποί, μεταξύ αυτών και 12 ανήλικοι, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην Ελλάδα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέβαλαν για την μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής