Μετέφεραν με φορτηγό Διεθνών Μεταφορών ποσότητα κοκαΐνης

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για εισαγωγή και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης με φορτηγό Διεθνών Μεταφορών, από χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον 48χρονο οδηγό και τον 49χρονο συνοδηγό του φορτηγού, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πορθμείο Ηγουμενίτσα-Ανκόνα, να επιβαίνουν σε φορτηγό αυτοκίνητο Διεθνών Μεταφορών, εντός του οποίου είχαν αποκρύψει δύο δέματα, με περιεχόμενο ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 230 γραμμάριων.

Όπως διαπιστώθηκε, την ποσότητα κοκαΐνης την είχαν παραλάβει στην Ολλανδία και θα την διοχέτευαν στην εγχώρια αγορά ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 230 γραμμάριων κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 6.425 ευρώ, επτά συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα φορτηγό αυτοκίνητο Διεθνών Μεταφορών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής