Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα (VIDEO)

Οι συγκεντρωμένοι από κάθε γωνία της Ελλάδας, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που ήρθαν στη χώρα για το συλλαλητήριο, ζητούν δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάνουν λόγο για προδοσία σε περίπτωση που ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων ότι «το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

PACIFIC-SUN

Οι συγκεντρωμένοι από κάθε γωνία της Ελλάδας, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που ήρθαν στη χώρα για το συλλαλητήριο, ζητούν δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάνουν λόγο για προδοσία σε περίπτωση που ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων ότι «το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

Την παρουσία τους στην πλατεία Συντάγματος κάνουν και μεγάλων διαστάσεων Ελληνικές σημαίες, οι οποίες είτε είναι «καθαρές» είτε αναγράφουν τη λέξη «Μακεδονία».

 

Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr

Τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία

Από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου είναι σε ισχύ απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και από τις 06:00 το πρωί σήμερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπως η πλατεία Συντάγματος, τα Προπύλαια και του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr

Με απόφαση της Αστυνομίας κλειστοί από τις 10:00 το πρωί είναι, λόγω του συλλαλητηρίου, οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον αέρα βρίσκονται τα drones της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ελικόπτερο, τα οποία θα μεταδίδουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, έτσι ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής