Με νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 14/1 απαντούν οι εκπαιδευτικοί

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε και της Ο.Λ.Μ.Ε., με ανακοίνωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

PACIFIC-SUN

Όπως επισημαίνουν το νομοσχέδιο κλέβει την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο και κηρύσσουν νέα στάση εργασίας και 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η ψήφιση του νομοσχεδίου στο οποίο του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο έχει ενταχθεί ως τροπολογία το σύστημα διορισμών και καλούν στο πλαίσιο της απεργίας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15:00 το μεσημέρι.

Οι εκπαιδευτικοί καταδικάζουν επίσης την άγρια καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενάντια στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς στη συγκέντρωση στις 11 Ιανουαρίου, που είχε σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, της εκπαιδευτικού Θοδώρας Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Έρη Γιάννη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής