Μαρκόπουλο: «Λαμπάδιασε» λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες

PACIFIC-SUN

Σκηνές τρόμου έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ, το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τυλίχθηκε στις φλόγες, στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με το notia.gr, το συμβάν έγινε το βράδυ της Κυριακής. Οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

«Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας, πήρε φωτιά μέσα στο Μαρκοπουλο και λίγο έλλειψε να καούμε ζωντανοί, δεν είχε ούτε έναν πυροσβεστήρα, η φωτιά σβήστηκε πρώτα με τα λάστιχα από τα σπίτια και τους πυροσβεστήρες της απέναντι πολυκατοικίας, ευτυχώς είχαν προλάβει να κατέβουν οι επιβάτες, ο ιδιοκτήτης κυκλοφορεί αυτό το χρέπι έχοντας 50 καταγγελίες στην πλάτη του, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστική όπως πάντα, αστική συγκοινωνία ΑΥΡΙΟ για να μετακινούμαστε σαν άνθρωποι, αυτό το λεωφορείο κουβαλάει ΜΑΘΗΤΕΣ», έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Αϊδινιώτης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα των νοτίων προαστίων αναφέρει: «Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με πολίτες μέσα. Ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν ακόμη τέτοια χάλια λεωφορεία. Ευτυχώς όλα καλά».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής