Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από τις 12:15 της Κυριακής και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί ως εξής:

PACIFIC-SUN

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από τις 12:15 της Κυριακής και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί ως εξής:

  • στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου μέχρι τη διασταύρωση Κιλελέρ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς και
  • στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα

  • Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας -Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου.
  • Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2410 -683168, 2410-683169, 2410-741253.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής