Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 15Αυγουστο στην Τήνο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Τήνο, λόγω των θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της επετείου για τον τορπιλισμό του Κ/Δ ΕΛΛΗ.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από τις 18:00 το απόγευμα της 14ης Αυγούστου έως τις 14:00 το μεσημέρι, έως και τις 15 Αυγούστου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και στάθμευση των οχημάτων επί της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης, επί των οδών Α. Καλαβρία, Αντ. Καλλέργη και Γ. Περίδου που βρίσκονται γύρω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και επί της οδού που συνδέει την περιφερειακή οδό Χώρας Τήνου με την οδό Αντ. Καλλέργη, από τη συμβολή της με την οδό Αντ. Καλλέργη έως το ύψος των κοιτώνων του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράλληλες οδούς.

Από την Τροχαία, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να συνεργάζονται με τους ρυθμιστές της κυκλοφορίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής