Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 30/4 στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα συνεχιστούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς - Χαμοστέρνας, κατά το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου έως 30 Απριλίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

PACIFIC-SUN

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα συνεχιστούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς – Χαμοστέρνας, κατά το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου έως 30 Απριλίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά την διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του ανισόπεδου κόμβου Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Ακόμη, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200,00μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά την διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του ανισόπεδου κόμβου Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής